slide image

Hematologija - sadašnjost i budućnost

6.-9. Oktobar 2022.
Novi Sad, Srbija
Preostalo dana do početka kongresa
Meseci
Dana
Sati
Minuta
Sekundi

PORUKA DOBRODOŠLICE

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo na 5. Nacionalni kongres hematologa Srbije i 3. simpozijum sestara hematologije., koji će se održati od 6.-9.oktobra 2022. godine u Novom Sadu. Nije slučajno što je za mesto održavanja tradicionalnog sastajanja hematologa Srbije izabran Novi Sad, grad koji predstavlja Evropsku prestonicu kulture u godini održavanja i našeg kongresa. Želja nam je da se kroz kvalitetni program postigne spajanje iskustava, razmenjivanje i obogaćivanje hematološkog znanja sa brojnim kolegama kako iz naše zemlje, tako iz susednih zemalja, ali i zemalja Evrope.

Teme predavanja će biti aktuelne, zanimljive i inspirativne. Trudićemo se da kongres bude što više interaktivan, kroz prikaze slučajeva, debate i otvorene diskusije. Posebna pažnja biće posvećena mladim hematolozima, koje želimo da zainteresujemo i podstaknemo da postanu nosioci buduće hematologije Srbije.

Način održavanja Kongresa će svakako biti usklađen sa epidemiološkom situacijom u zemlji i u svetu, ali se planira kako direktno, tako i indirektno preko interneta, odnosno hibridno učešće predavača, ali i ostalih učesnika Kongresa.

Nadamo se da ćete u Vašim planovima rezervisati ovaj termin za edukaciju i druženje u Novom Sadu, i iskreno želimo da Vas ugostimo u našoj sredini.

U ime ogranizacionog odbora
Prof. dr Ivana Urošević

GENERALNI SPONZOR

Roche

ZLATNI SPONZOR

Amicus
novartis

SREBRNI SPONZOR

Takeda

BRONZANI SPONZOR

Pfizer
AstraZeneca

SPONZORI I IZLAGAČI

MSD
Gilead
Medicopharmacia
Novonordisk
Abbvie
Ewo Pharm
OctaPharma
Sandoz
Farmix
Rheilife
Hemofarm
Janssen
Kedrion
OktalPharm